Український форум про фотографію, фототехніку, фотоподорожі

Очиститель экрана

Створити нову тему   Відповісти на тему    Список форумів funPhoto -> Разговоры обо всём

Автор Повідомлення
Zanilee
Відомий письменник

Зареєстрований: 04.01.2008

ПовідомленняДодано: Вт Січ 15 12:52    Заголовок повідомлення: Очиститель экрана Відповісти з цитуванням

Очиститель экрана выполняет быструю и качественную влажную очистку экрана монитора, что безусловно облегчает обработку фотографии, устраняя эффект, при котором пыль на мониторе зачастую кажется нежелательными элементами изображения.
Повернутися вгору
Переглянути профіль Надіслати особисте повідомлення Посмотреть фотоработы пользователя
Rebel
Письменник зі стажем

Зареєстрований: 29.11.2007

ПовідомленняДодано: Вт Січ 15 21:54    Заголовок повідомлення: Re: Очиститель экрана Відповісти з цитуванням

Smile
Спасибо, но я хочу такую собаку!
Повернутися вгору
Переглянути профіль Надіслати особисте повідомлення Посмотреть фотоработы пользователя
Zanilee
Відомий письменник

ПовідомленняДодано: Вт Січ 15 22:13    Заголовок повідомлення: Re: Очиститель экрана Відповісти з цитуванням

Rebel написав(ла):
Smile
Спасибо, но я хочу такую собаку!

Сори, все собаки уже стерлись

Повернутися вгору
Zanilee
Відомий письменник

ПовідомленняДодано: Чт Лют 7 13:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитуванням

Кто собаку заказывал? :wink:
Повернутися вгору
Vika
Читач

Зареєстрований: 22.01.2008

ПовідомленняДодано: Ср Лют 20 00:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитуванням

Мурррррррррррчики)))))))))))) ОБОЖАЮ!!!!!)))))) Rolling Eyes
Повернутися вгору
Aleksandr
Письменник-початківець

Зареєстрований: 16.02.2008

ПовідомленняДодано: Ср Лют 20 01:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитуванням

А собачек посимпатишнее нет? Embarassed
Повернутися вгору
Rebel
Письменник зі стажем

Зареєстрований: 29.11.2007

ПовідомленняДодано: Ср Лют 20 01:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитуванням

Александр написав(ла):
А собачек посимпатишнее нет? Embarassed

Я тоже хотел спросить... Laughing
Повернутися вгору
Aleksandr
Письменник-початківець

Зареєстрований: 16.02.2008

ПовідомленняДодано: Ср Лют 20 01:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитуванням

Rebel написав(ла):
Я тоже хотел спросить... Laughing

откроем клуб любителей собак? и кошек...
Повернутися вгору
Zanilee
Відомий письменник

ПовідомленняДодано: Ср Лют 20 23:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитуванням

Так это...

Всех собачек посимпатишнее уже разобрали, только это чудо осталося

Pardon
Повернутися вгору
Zanilee
Відомий письменник

ПовідомленняДодано: Пн Бер 10 01:00    Заголовок повідомлення: Очиститель экрана: продолжение Відповісти з цитуванням

Новый собачий очеститель экрана.

Для тщательной обработки особо загрязненных мест.
Просто сохраните картинку, откройте ее в любом графическом редакторе и перетащите картинку в точку экрана, нуждающуюся в очистке

:mrgreen:

8.gif
 Описание:
 Размер файла:  49.44 KB
 Просмотрено:  5867 Раз(а)

8.gif

Повернутися вгору
Показати повідомлення:   
Створити нову тему   Відповісти на тему    Список форумів funPhoto -> Разговоры обо всём Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
  Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях
Вы можете прикреплять файлы к этому форуму
Вы можете загружать файлы в этот форум