Український форум про фотографію, фототехніку, фотоподорожі

Продам tamron af 70-300 f 4-5.6 di ld macro canon цена

Створити нову тему   Відповісти на тему    Список форумів funPhoto -> Продам фотоаппарат: продажа фотокамер, объективов и другой фототехники

Автор Повідомлення
pan
Читач

Зареєстрований: 21.02.2012

ПовідомленняДодано: Ср Лют 22 09:40    Заголовок повідомлення: Продам tamron af 70-300 f 4-5.6 di ld macro canon цена Відповісти з цитуванням

Продам практически новый объектив tamron af 70-300 f 4-5.6 di ld macro canon,был подарен с фотоаппаратом одного объектива мне вполне хватает на этом фоткала максимум 80 фото
цену предлогайте,я не жадная отдам не дорого
0956560052
Повернутися вгору
Переглянути профіль Надіслати особисте повідомлення Посмотреть фотоработы пользователя
pan
Читач

Зареєстрований: 21.02.2012

ПовідомленняДодано: Ср Лют 22 14:42    Заголовок повідомлення: Re: Продам tamron af 70-300 f 4-5.6 di ld macro canon цена Відповісти з цитуванням

pan написав(ла):
Продам практически новый объектив tamron af 70-300 f 4-5.6 di ld macro canon,был подарен с фотоаппаратом одного объектива мне вполне хватает на этом фоткала максимум 80 фото
цену предлогайте,я не жадная отдам не дорого
0956560052

цена 750 грн
Повернутися вгору
Переглянути профіль Надіслати особисте повідомлення Посмотреть фотоработы пользователя
Показати повідомлення:   
Створити нову тему   Відповісти на тему    Список форумів funPhoto -> Продам фотоаппарат: продажа фотокамер, объективов и другой фототехники Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
  Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях
Вы не можете прикреплять файлы к этому форуму
Вы можете загружать файлы в этот форум